The Clos : Restaurant A unique setting

Piano BarWith friends or family

Les Paniers du Closune formule de pique-niques gourmands

Découvrez Labro'cante le soirLe temps de l'apéritif

The Clos : restaurant of Château de Labro

bistrot gourmand, piano bar, Labro'cante, paniers du clos

Restaurant Le Clos Labro

Espace bistrot

Ambiance bistrot revisité

Vous profitez d'une magnifique vue sur la vallée et savourez une cuisine raffinée et créative à base de produits frais de la région préparée par un jeune chef talentueux.
A fine selection of our regional wines to accompany your meal.

Espace Piano bar

Piano Bar

Ouvert sur la campagne

A deux, entre amis ou en famille, vous profiterez d’un magnifique espace à l’ambiance chaleureuse, bénéficiant d’une magnifique vue sur la vallée.
Espace privatisable pour un dîner de groupe, un repas de fête entre amis ou en famille...

Les Paniers du Clos

Les Paniers du Clos

Originalité et ambiance inattendues

Une véritable expérience hors du temps à vivre et à savourer en toute sérénité aussi bien à l'extérieur (parc et terrasse du Château, bassin au milieu des vignes, depuis la terrasse de la cabane perchée, sous le saule pleureur,...) qu'à l'intérieur (salon de chasse, salon vert, cabinet de curiosité,...) le midi et le soir...et sur réservation uniquement En savoir plus sur Les Paniers du Clos...

The quality of our commitment

You will receive a warm welcome, a service personalised for you, a real home-made feel and the chance to discover quality local products.

Our restaurant is listed in the prestigious Michelin Guide, and has been rewarded « quality restaurant » by the French Culinary Institute (Collège Culinaire de France)

Chef de cuisine

Menus

  • Market menu
    • 3 DISHES
    • Starter, meal, dessert
    • 34 €
  • Plaisir menu
    • 5 DISHES
    • Changing with the seasons
    • 52 €
Chef de cuisine

The fine cuisine of Kevin

In this enchanting environment, Kevin carries out his work as chief cook with competence and passion and cleverly combines classic and creative recipies to enhance quality local products.

In the light of previous experiences in renowned restaurants in Provence and Aveyron he learnt from different cultures and developped his own cooking approach : fresh, intuitive and creative.

Enjoy his fine selection of fresh local products, and discover the richness of our land and the passion of those who produce it.

Kevin’s cooking is made of fresh products according to the season and the market.

Clos Labro, le vin de la propriété

The origin of our products

We have selected the region's best products and specialities for you to enjoy throughout your stay.

You will also discover Clos Labro, a unique and complex dry white wine made from 6 grape varieties that are found in the plot around the Château's swimming pool (Chardonnay, Viognier, Mauzac, Colombard, Muscat Petit Grain, Petit Manseng): a limited production of 1,200 bottles, dedicated exclusively to the Labro restaurant and offered as a souvenir to our guests ...

Our chef, suppliers, growers, cheese makers and producers all work together every single day to offer quality products, such as:

The Clos Restaurant welcomes you

  • EVENINGS  du mardi au samedi et sur réservation uniquement
  • pour des repas de groupes, LE MIDI tous les jours et sur réservation également
  • 05 65 67 90 62
  • PIANO BAR  privatisable sur réservation (dîner entre amis, repas d'affaires, repas de famille, ...)
  • PANIERS DU CLOS  tous les jours Midi et Soir de mai à septembre sur réservation
  • LABRO'CANTE   le Soir de mi mai à début septembre et sur réservation